Can Yaman'a Havalimanında Hayran İzdihamı! Polisler Ne Yapacağını Şaşırdı!

Can Yaman'a Havalimanında Hayran İzdihamı! Polisler Ne Yapacağını Şaşırdı!
İtalya'da yaşamaya başlayan yakışıklı ve karizmatik Türk oyuncu Can Yaman, hayranlarının yoğun ilgisiyle havalimanında karşılandı. Bir süredir İtalya'da olan Yaman'a hayranlarının gösterdiği ilgi, havalimanında kısa süreli bir izdihama sebep oldu.

Geçmişte Bir Hayranla Yaşadığı Olay Hatırlatıldı

Yaman, geçen yıl bir hayranının kendisini cep telefonu ile görüntüleme girişimine sert bir tepki göstererek telefonu alıp camdan dışarı atmıştı. Bu hareketi nedeniyle eleştirilere maruz kalan oyuncu, önümüzdeki süreçte farklı haberlerle gündemi değiştirmeyi başardı. Özellikle sosyal medya hesabından yaptığı "10 kilo verdim" paylaşımıyla hayranlarını şaşkına çevirdi.


Brezilya Yolculuğu Hayranları Heyecanlandırdı

Can Yaman'ın Brezilya'ya yolculuğu esnasında havalimanında hayranları tarafından coşkulu bir şekilde karşılanması dikkat çekti. Yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yaman, her geçen gün popülaritesini artırıyor.


Yaman'ın Kariyeri İtalya'da Devam Ediyor

Demet Özdemir ile başrollerini paylaştıkları "Erkenci Kuş" dizisindeki performansı ile tanınan Can Yaman, Türkiye'de ve dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. İtalya'ya yerleştikten sonra kariyerine orada devam etme kararı alan ünlü oyuncu, Çalışmalara ara vermeden devam ediyor ve yeni projeleriyle heyecan uyandırmaya hazırlanıyor.


Ünlü Oyuncunun İtalyan Hayranları ve Projeleri

Kaslı vücut yapısıyla dikkat çeken ve İtalyan hayranlarınca adeta bir fenomen haline gelen Can Yaman, kariyer planlamasını bu ülkede sürdürüyor. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuk yeteneğiyle adından söz ettiren Yaman, gelecek için hazırladığı yeni projelerle hayranlarının heyecanını arttırıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.