Müge Anlı'da Stüdyo Buz Kesti! Kayıp Anne Bulundu Ama Çocuklarını Reddetti: “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı"

Müge Anlı'da Stüdyo Buz Kesti!  Kayıp Anne Bulundu Ama Çocuklarını Reddetti: “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı"
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Programa başvuran 18 yaşındaki Sevdiye Bahar, Adana'dan 4 yıl önce kaybolan annesi Hamide Kalkan'ı bulmak için yardım istedi.

Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda bulunan Kalkan, ne yazık ki çocuklarıyla herhangi bir bağ kurmak istemediğini açıkladı.


MÜGE ANLI 1 GÜNDE BULDU

Müge Anlı'nın gündüz kuşağındaki programında izleyenleri şoke eden bir olay meydana geldi. Sevdiye Bahar, Aralık 2020'de Adana'da şüpheli bir biçimde kaybolan, 4 çocuk annesi olan annesi Hamide Kalkan'ın izini sürüyordu. Kızının ve diğer çocuklarının endişeli bekleyişleri son buldu; Müge Anlı ekip olarak aradıkları kadını bir gün gibi kısa sürede bulmayı başardı.

BENİM İÇİN ÖLDÜLER DEDİ: 'STÜDYODA BUZ HAVASI ESTİ!'

Ancak annenin canlı yayına bağlandığında ifade ettikleri herkesi hayrete düşürdü. Hamide Kalkan, kızıyla ya da diğer evlatlarıyla görüşmeyi kesinlikle reddetti. Başarılı sunucu Müge Anlı'ya sadece kendisiyle konuşmak istediğini belirten anne Kalkan, geçmişte yaşanan olayları acı bir şekilde ifşa etti. Hamide Kalkan

"Müge Hanım sadece sizinle konuşmak istiyorum" diyen Kalkan, kızı için “O şahıs beni iyi dinlesin. Müge Hanım ben iki sene önce kızımla görüştüm. Gel yeni bir hayat kuralım, birlikte yaşayalım, mutlu olalım dedim. Kızım 16 yaşındayken beni bir erkeğe sattı. Hem de evli bir erkek. Onu bana tercih etti. Benim için Ekrem önemli sen önemli değilsin sen benim annem değilsin dedi. Benim evlatlarımdan çekmediğim acılar kalmadı. Bu insanlar beni karakola şikayet ettiler, iftira attılar.
Hangi evlat annesine el kaldırır? Saçımdan tutup sokaklarda sürdüler. Oğlum yumruk yumruğa burnumu kırıp da ağzımdan kan getirdi. Ben bunlara nasıl evlat derim? Kızımı gördüğüme sevinmedim. Ben böyle evlat istemiyorum. Hiçbirini istemiyorum. Ben kendime yeni bir sayfa açtım. Benim için öldüler” şeklinde konuştu.M11

İKNA OLMADI

Annesinin sözleri sonrası gözyaşları içinde bir kez daha annesine çağrıda bulunan genç kız, “Ne olur anne gel, ben her şeyden vazgeçtim. Sonumun ölüm olacağını bile bile geldim. Sen şu an yanındakilerin korkusuyla böyle konuşuyorsun. Biliyorum seni de dövüyorlardı. Çık gel, kurban olayım” ifadelerini kullandı.

Ancak anne Hamide Kalkan’ı kararından kimse döndüremedi. Kalkan, çocuklarıyla görüşmek istemediğini söyledi.

muge-anli-kayip-anne-olaymedya.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.