Gaddar Dizisi Fırtınası Bu Gece Esecek: Çağatay Ulusoy ve Yıldız Oyuncu Kadrosu Bugün Ekranlarda!

Gaddar Dizisi Fırtınası Bu Gece Esecek: Çağatay Ulusoy ve Yıldız Oyuncu Kadrosu Bugün Ekranlarda!
Gaddar’ın 9. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dağhan’ın Ekber’in kafasına silah dayadığı anlar fragmana damga vurdu.

Ekranların sevilen dizisi "Gaddar," starlarla dolu kadrosuyla yarın yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve daha birçok tanınmış oyuncuyu barındıran diziden nefes kesen yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda, Dağhan karakterinin, Ekber karakterinin başına silah dayadığı anlar dikkat çekiyor.

g.webp

GADDAR'IN FRAGMANI YIKTI GEÇTİ!

#Gaddar dizisinin ünlü prodüksiyon şirketi Ay Yapım'ın elinden çıkan, NOW platformunda cuma akşamları yayınlanan dokuzuncu bölümünden ikinci fragman, izleyicilere heyecan verici anları müjdeliyor. Fragmanda Leyla, babasının geçmişi ve Dağhan'ın gerçek kimliği ile yüzleşmeye çalışırken bir yandan da gerçeklerin peşinden gidiyor.

g1.webp

DAĞHAN EKBER'İN KAFASINA SİLAH DAYADI!

Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı, Sinan Öztürk'ün yönetmenliğindeki Gaddar dizisinin yeni bölümünde Leyla, Dağhan'ın karanlık yüzüyle karşı karşıya gelirken, Aydan ve annesi Ekber'in acımasız dünyasına şahit olacaklar. Fragmandaki sürpriz sahneler, Dağhan karakterinin Ekber'in alnına silahı dayayıp "kız kardeşim için" diyerek gerginliği zirveye çıkarıyor.

g2.webp

'GADDAR' YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM NOW'DA

Başta Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan olmak üzere, Onur Saylak, Alper Çankaya, Erdal Özyağcılar gibi güçlü oyuncuların yanı sıra Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan ve diğer birçok yetenekli isim "Gaddar"ın oyuncu kadrosunu işaret ediyor. Dizi, etkileyici hikayesi ve karakterleriyle 15 Mart Cuma akşamı saat 20:00'de NOW platformunda merakla beklenen bölümüyle ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.