Simpson'ların Kehaneti Yine Tutuyor: DEHŞET TAHMİNLER GERÇEKLEŞİYOR!

Simpson'ların Kehaneti Yine Tutuyor: DEHŞET TAHMİNLER GERÇEKLEŞİYOR!
Simpsonlarda yer alan bütün sahneler kehanet gibi gerçek oluyor. Geçmiş yıllarda çok sayıda olayı bilen Simpsonlar bu kez 2024 kehanetiyle gündeme geldi.
Simpson'ların 2024 kehaneti ürküttü! 100 yılda bir meydana gelen doğa olayı dünyayı ele geçirecek

Simpson'ların 2024 kehaneti ürküttü! 100 yılda bir meydana gelen doğa olayı dünyayı ele geçirecek

Efsanevi animasyon dizisi The Simpsons, geçmişteki bölümlerinde yer verdiği çeşitli olayların gerçekleşmesiyle kehanetleriyle adeta gündem yaratmıştı. Şimdi de 2024 ile ilgili tahminleriyle gündeme gelmiş bulunuyor. Dizi, daha önce gerçekleşen pek çok olayı önceden "tahmin etmiş" olarak kabul edilince, her yeni bölümü ve eski bölümlerdeki es geçilen detaylar izleyiciler tarafından büyük bir merakla inceleniyor.

The Simpsons dizisi, kehanetlerle anılıyor.

Simpsons'ın hayranları, dizideki pek çok senaryonun hayatımızdaki gerçek olaylarla paralellik göstermesine şaşkınlıkla yaklaşıyorlar. Önceki yıllarda olduğu gibi, dizinin olası birçok "tahmini" tartışma konusu oluyor ve sosyal medyanın da gündemine oturuyor. 2024 kehanetleri ne olacak, hangi olayların ön gördüğü ve bu tahminlerin veya tesadüf eseri benzerliklerin arkasında yatan gerçekler merak ediliyor. Dizinin yaratıcıları ise genellikle bu "kehanetlerin" birer tesadüf olduğunu belirtip, sadece absürt komedinin bir parçası olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurguluyorlar.

dde.jpg

SİMPSONS KEHANETLERİ

Yine de Simpsonlar'ın popüler kültürdeki etkisi ve kehanetlerinin isabetliliği, birçok hayranı ve analisti daha yakından inceleme yapmaya sevk ediyor. 2024 ile ilgili yeni tahminler nelerdir, dizi hangi olayları öngörmüştür, buna dair net ve doğrulanmış bir bilgi olmasa da, dizinin gösterdiği birtakım senaryolar dikkat çekmeye devam ediyor.

Fox'un Disney’e satılması, Lady Gaga'nın uçarak Super Bowl’da sahne alması, yapımına 2009 yılında başlanan ve İngiltere’nin en yüksek binası olan The Shard’ın Simpson’un 1995 yılında yayımlanan bir bölümünde Londra semalarında görünmesi, Beyrut patlaması, akıllı telefonlar, Kobe Bryant'ın ölümü gibi sahneleri de dünyada büyük yankı uyandırdı.

r.jpg

GÜNEŞ PATLAMASI SAHNESİ OLAY OLDU

Bazı iddialara göre 100 yılda bir meydana gelen doğa olaylarından olan güneş fırtınasının dünya genelinde elektrik kesintilerine sebep olabilecek güçte olduğu söyleniyor.

Modern çağa oldukça zarar vereceği düşünülen bu fırtına Simpsonlar'da da işlendi.

eeee.jpg

Simpsonlar'ın son bölümünde yer alan sahnelerde çok sayıdapatlama oluyor ve tüm elektronik cihazlar kullanılamaz hale geliyordu. Dizide karakterlerin tıraş makinesi yerine makas, akıllı telefonlar yerine ise tekrar kağıt kalem kullandığı detayı da gözlerden kaçmadı.

Patlamanın ardından tüm dünya karanlığa bürünüyor ve sonunda gece kulübünde eğlenen bir kişi silahını çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.