Acun Ilıcalı Konuştu Ortalık Yıkıldı! Ilıcalı: "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında" diyerek açıkladı! Akla Mesut Özil Geldi

Acun Ilıcalı Konuştu Ortalık Yıkıldı! Ilıcalı: "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında" diyerek açıkladı! Akla Mesut Özil Geldi
Acun Ilıcalı, programın All Star sezonuna bir dünya yıldızının daha katılacağını duyurdu. Bu gizemli ismin kariyerinde Fenerbahçe'de de forma giymiş, dünyanın önde gelen futbolcularından Mesut Özil olduğu iddia ediliyor.

Survivor All Star'ın en çok konuşulan bölümlerinden biri olan konseyde, Ilıcalı yarışmacılara müjdeyi verirken heyecan doruktaydı. Dünyaca ünlü bir eski futbolcunun Survivor'a adım atacağını açıklayan Ilıcalı'nın bu haberinin ardından yarışmacılar şaşkınlığını saklayamadı. Özil'in Survivor kadrosuna katılacağı iddiası, yarışmaya olan ilgiyi daha da artırmayı vaat ediyor.

Ilıcalı'nın başarılı yarışmacı Sercan Yıldırım ile yaptığı sohbette, bir futbolcu arkadaşının "Geleyim mi?" diye sorması ve kendisinin olumlu yanıt vermesi üzerine başlayan diyalog, dedikoduların fitilini ateşledi. Sercan'ın merakla beklediği ismin "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen" biri olduğunu belirten Ilıcalı, bu açıklamayla Mesut Özil hayranlarını ve yarışma izleyicilerini heyecanlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.