Müge Anlı'nın Programında Çözüldü: Kayıp Hasan Hüseyin Çelik'in Akıbeti Belli Oldu

Müge Anlı'nın Programında Çözüldü: Kayıp Hasan Hüseyin Çelik'in Akıbeti Belli Oldu
Yaklaşık üç aydır kayıp olan ve adından sıkça bahsettiren Hasan Hüseyin Çelik vakası, Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına taşındığında büyük ilgi gördü.

Hasan Hüseyin Çelik, üç aydan fazla bir süredir kayıp olarak aranıyor. Kayıp Hasan Çelik'in kardeşleri ile eşi ve kızının Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılması ile gündeme gelen olayda son durum merak ediliyor.

Uzun süre ulaşılamayan Çelik'in ailesi, programa katılarak kayıp vakasını gündeme getirdi. Hasan Çelik'in son kez aracında görülen şahıslar, polis eşliğinde gözaltına alındı. Merak edilen soru, Hasan Hüseyin Çelik'in bulunup bulunmadığı konusu oldu.



Ankara'dan esrarengiz biçimde kaybolan Hasan Hüseyin Çelik'in ailesi, onun yokluğunu izlerken, aracında en son görülen kişiler canlı yayına çıkarak ifadelerde bulundu. Hasan Hüseyin Çelik için birçok senaryo üretilirken, 73. gün sonunda Çelik hakkında somut bir bilgiye hala rastlanılmamıştı. Çelik'in kaybolan arabası, parası ve diğer kişisel eşyalarının akıbeti, yaşananlar arasında sır olarak kalmıştı. Olayla ilgili en yeni bilgileri ise Müge Anlı'nın programı aracılığıyla öğrendik.



Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kayıp Hasan Hüseyin Çelik'in aile üyelerinin birbiriyle suçlamaları, konunun daha da karmaşıklaşmasına neden oluyordu. Fakat araştırmalar derinleştirildiğinde, Çelik'in arabası ve telefonu gibi pek çok şahsi eşyasının izine rastlanılamıyordu. Programda yaşanan sıcak gelişmeler arasında, aracı en son kullanan kişilerin yakalanması ve ifadeleri büyük önem taşıyordu.



Müge Anlı, 2 Şubat tarihli programında, çarpıcı gelişmeyi izleyicilerle paylaştı. Gözaltına alınan Çelik'in kuzenleri ardından Yasin adlı bir şahsın cinayeti itiraf ettiği bilgisi seyirciler tarafından dikkatle takip edildi. Hasretle beklenen hayaletin bedeni, evine kısa bir mesafede keşfedildi. Emniyet güçlerinin bulduğu Çelik'e ait telefon, banka kartları ve kimlik, cinayet şüphelisi Yasin'in evinde ele geçirildi. Bundan dolayı Çelik'in telefonunun çok farklı lokasyonlarda sinyal vermesinin sebebi de ortaya çıkmış oldu.



Müge Anlı'nın aktardığına göre, Yasin adlı şüpheli, işlediği cinayeti Mert isimli kuzenine yıkmış ve suçlamaların üzerinden bu şekilde sıyrılmaya çalışmıştı. Ancak tüm bu itirafların ardından, cinayetin asıl sorumlusunun kim olduğu konusunda tatmin edici bir sonuca ulaşılmış gibi görünmüyor. Programın devamındaki gelişmeler ise adeta bir aile dramı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.