Hazar Ergüçlü 'İnci Taneleri'nde Dilber'le Sahneleri Salladı: Eleştirilere Meydan Okuyor! "Neyden rahatsız olduysanız..."

Hazar Ergüçlü 'İnci Taneleri'nde Dilber'le Sahneleri Salladı: Eleştirilere Meydan Okuyor!  "Neyden rahatsız olduysanız..."
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'İnci Taneleri', yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerin büyük ilgisini çekti ve değerli oyuncu Hazar Ergüçlü, 'Dilber' karakteriyle hemen dikkatleri üzerine topladı.

Hazar Ergüçlü'nün karakterine hayat verdiği cesur pavyon dansı sahnesi, gündemde geniş yer buldu ve karmaşık tepkilere sebep oldu.

ekran-resmi-2024-02-01-15-16-58.png


Hazar Ergüçlü'nün sahnedeki performansı, sosyal medya üzerinde yoğun olarak konuşulurken eleştirilere karşın destek de eksik olmadı. Tepkilere yanıt olarak Ergüçlü, tartışma yaratan dans sahnesiyle ilgili göndermeli bir sosyal medya paylaşımı yaparak, meydan okurcasına "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2024-02-01-15-17-08.png


Bir yandan Sevda Türküsev gibi isimler pavyonları eleştiren yorumlar yaparken, ünlü senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü üstlendiği 'İnci Taneleri'nin akıllara kazınan sahnesi hakkında Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü ise olumlu yorumlarda bulundu. Ünlü, Ergüçlü'nün performansını beğendiğini ve onun her zaman yetenekli bir oyuncu olduğuna dikkat çekti.

ekran-resmi-2024-02-01-15-17-16.png


Olay yaratan Dilber dansı ve kıyafetleri ile sosyal medyada viral olan Hazar Ergüçlü'nün paylaşımı, kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı ve "Yürü be" şeklinde destekleyici yorumlarla karşılaştı. Ergüçlü'nün bu cesur paylaşımı ve kendine güven dolu tutumu, 'İnci Taneleri' dizisindeki yolculuğunun bundan sonra da izleyiciyi etkileyeceğinin sinyallerini verdi.

ekran-resmi-2024-02-01-15-17-27.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.