Kurye ve Genç Kadının Katili Yakalandı: İki Cinayetin Sırrı Müge Anlı'nın Programında Çözüldü... Kan donduran detaylar

Kurye ve Genç Kadının Katili Yakalandı: İki Cinayetin Sırrı Müge Anlı'nın Programında Çözüldü... Kan donduran detaylar
ATV'nin sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" te yayımlanan bir bölümde, 37 gün önce ortadan kaybolan 32 yaşındaki motokurye Ali Diken'in ve 13 Ağustos'ta kaybolan 26 yaşındaki Zeynep Ece Aksay'ın akıbeti aydınlığa kavuştu.

Müge Anlı'nın programına katılan ailenin ifadelerinden sonra şüpheli Zeynel Boyacı, işlediği cinayetleri itiraf etti. Suçunu itiraf eden Zeynel Boyacı, eşi İlkay Boyacı ve arkadaşı M.Ç. ile birlikte emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Detaylar tüyler ürpertiyor: Zeynel Boyacı'nın itiraflarına göre Ali Diken'i kendisine ağır hakaretler sarf ettiği gerekçesiyle döverek canına kıydığı belirlendi. Boyacı'nın gösterdiği yerde yapılan kazılarda Diken'in cesedi bulundu. Ardından gözaltına alındığında İlkay Boyacı, kendi kız kardeşi Zeynep Ece Aksay'ın da aynı şekilde şiddete maruz kalarak hayatını kaybettiğini polise açıkladı.

Bu itirafların ardından Zeynep Ece Aksay'ın cesedi, Ali Diken'in mezarından 30 metre uzaklıkta, toprağa gömülü olarak bulundu. Genç kadının babası Mustafa Aksay, damadına ve büyük kızına inanan ve kızının bir süre sonra geri döneceğine başka bir yerde olduğunu düşünen bir baba olarak büyük bir yıkım yaşadı. Olayın suçlusu olarak damadını işaret etti ve yaşananları anlamakta güçlük çektiğini dile getirdi.

Zeynel Boyacı'nın ifadelerinde, yakın zamanda bir cinayet daha işlemeyi planladığını ancak bu girişiminden son anda vazgeçtiğini belirttiği de tespit edildi. Boyacı, geçtiğimiz 22 Aralık'ta, baldızı Zeynep Ece Aksay ile ilişkisi olduğunu düşündüğü Mehmet Çayantürk'ü öldürmeyi kafasına koyduğunu ve bunun için ip hazırladığını itiraf etti.

Sabah gazetesi muhabiri Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; sokaklarda büyüyen ve 16 farklı suç kaydı bulunan Zeynel Boyacı'nın, cinayetleri çocukluğunun geçtiği ve iyi bildiği bir bölgede işlediği ve cesetleri gömdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.