Aleyna Tilki'nin Radikal Değişimi! Uzun Saçlara Veda Etti, Takipçileri Şoke Oldu!

Aleyna Tilki'nin Radikal Değişimi! Uzun Saçlara Veda Etti, Takipçileri Şoke Oldu!
Aleyna Tilki'nin Büyük Değişimi: Saçları Görenleri Şaşırttı!

Aleyna Tilki, cesur bir imaj değişikliğiyle hayranlarını şaşırttı. Uzun yıllardır aynı saç modeliyle tanınan ünlü popçu, verdiği radikal kararla uzun saçlarına veda etti ve sosyal medya hesabından bu yeni görünümünü duyurdu. Tilki'nin takipçileri tarafından sevilen uzun saçlarının yerini kısa bir kesim aldı.

ekran-resmi-2024-01-26-13-50-16.png

Kararlı ve cesur kişiliğiyle genç yaşta pop müziğin sevilen isimleri arasına giren Tilki, bu zamana kadar sadece hit şarkılarıyla değil, müzik dünyasına dair cesur açıklamalarıyla da sıkça gündeme geldi. Şimdi ise tamamen değişen saç stiliyle adından söz ettiriyor ve hayranlarını bir kez daha kendine hayran bırakıyor.

ekran-resmi-2024-01-26-13-50-22.png

Tilki daha önce müzik sektöründe karşılaştığı zorluklara da değinmiş ve kişisel duruşunun bazı konserlerinin iptal edilmesine yol açtığını açıklamıştı. Ayrıca, konserlerde yaşanan olaylara ilişkin verdiği örneklerle, sahne arkasında yaşadıklarının kolay olmadığını vurgulamıştı.

ekran-resmi-2024-01-26-13-50-30.png

Bu kez imaj değişikliği ile magazin dünyasının dikkatini çeken Aleyna Tilki'nin yeni saç kesimi, sosyal medyada bir trend başlatıyor. "Saçlarıma bakın" notuyla paylaştığı fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Yeni imajı, genç sanatçının cesur ve trend belirleyen kişiliğine paralel bir adım olarak karşılandı.

ekran-resmi-2024-01-26-13-50-49.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.