Acun Ilıcalı Fırtınası! Survivor All Star'da Turabi ile Nefes Kesen Atışma! "Buranın patronu benim"

Acun Ilıcalı Fırtınası! Survivor All Star'da Turabi ile Nefes Kesen Atışma! "Buranın patronu benim"
TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star, yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışma, her bölümüyle sosyal medya gündemine oturmaya ve izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Son yayınlanan bölümdeyse, Turabi Çamkıran ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan sert diyalog, izleyicilerin dikkatini çekti.

Son bölümdeki eleme konseyi, yarışmacıların ve izleyicilerin nabzını yükseltti. Yarışmada zorlu mücadeleler ve iddialı performanslar sergileyen yarışmacılar şimdiden şampiyonluk için kıyasıya rekabet içerisindeler. Ancak dün akşam gerçekleşen konsey, yarışmacıların performanslarından çok, Turabi Çamkıran'ın Acun Ilıcalı ile yaşadığı gerilimle anıldı.

"SEN PROBLEM ARAMAYA GELMİŞSİN"

Gerginlik, konseyde başka bir yarışmacının Turabi'yi 'şuursuz' davranmakla suçlamasının ardından başladı. Sinirlenen Turabi'nin bu yoruma 'yalaka' ifadesiyle yanıt vermesi ve sonrasında Acun Ilıcalı'nın müdahalesi, tansiyonun iyice yükselmesine sebep oldu. Ilıcalı, Turabi'ye karşı "Sen sanki problem aramaya gelmiş gibisin. Sana bir şey demedi ki..." ifadelerini kullandı.


BURANIN TEK PATRONU BENİM

Tansiyonun tavan yaptığı anlarda Acun Ilıcalı, Turabi'ye daha da sert çıkışarak, yarışmanın kurallarını ve kendi konumunu net bir şekilde ifade etti. Ilıcalı'nın "Buranın tek bir patronu var, o da benim!" demesi gerginliği zirveye taşıdı. Turabi ise kendini savunmaya çalışarak, Ilıcalı'nın adada olmadığını, yarışmacıların davranışlarının iç yüzünü göremediğini ileri sürdü. Ancak Ilıcalı'nın tartışmaya "Adada olmak istemiyorum" diyerek son noktayı koymasıyla gerilim bir nebze olsun yatıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.