Hazar Ergüçlü Yine Pavyon Dansıyla Büyüledi: İnci Taneleri'nden Yepyeni Fragman Coşturdu!

"İnci Taneleri" dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizinin öne çıkan ismi Hazar Ergüçlü, göz kamaştıran bir dans performansıyla yine gündemi salladı.

"İnci Taneleri" dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizinin öne çıkan ismi Hazar Ergüçlü, göz kamaştıran bir dans performansıyla yine gündemi salladı. Daha önceden pavyon dansıyla konuşulan başarılı oyuncu, yeni fragmandaki dansıyla yine dikkat çekiyor.


Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken "İnci Taneleri", yeni yayınlanan fragmanında bir kez daha Hazar Ergüçlü'nün dans performansı ile izleyici karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi isimlerle bezenmiş dizinin yeni bölüm fragmanında, daha önceden çok konuşulan pavyon dansı sahnesinin ardından Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin yeni dans gösterisi yer alıyor.


İnci Taneleri'nin yayınladığı bu yeni fragman, sosyal medyada ve izleyici arasında heyecan uyandırmayı başardı. Hazar Ergüçlü'nün performansı sosyal medyada geniş yankı bulurken, dizi izleyicisi tarafından merakla beklenen diğer sahneler için beklenti daha da arttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.