Survivor All Star 2024'te gözyaşları sel oldu! Seda Aktuğlu Survivor'a Elveda Dedi!

Survivor All Star 2024'te gözyaşları sel oldu!  Seda Aktuğlu Survivor'a Elveda Dedi!
Bu hafta Survivor All Star 2024'te adaya veda eden isim belli oldu.

Takım arkadaşlarının oylarıyla potaya gönderilen dört yarışmacı; Sahra, Berna, Seda ve Kardeniz, artık SMS oylamasına başvurulmayan yarışmanın eleme düellosunda mücadele etti. Murat Ceylan'ın da oyunda yarışmacıların istatistiklerinin avantaj sağlayabileceğini dile getirmesiyle, hız, denge ve atış becerilerinin öne çıktığı parkurda düello başladı.


İlk roundda Sahra ve Berna potadan çıkmayı başarırken, Seda ile Berna arasındaki düelloda Berna 5-1'lik skorla galip geldi. Sahra ve Kardeniz'in mücadelesi de Sahra'nın 5-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci tur düellosunda ise Seda Aktuğlu, Kardeniz ile karşı karşıya geldi ve Kardeniz 5-2'lik skorla oyunu kazanarak adada kalmayı başardı. Böylece, ada macerasına son veren yarışmacı Seda Aktuğlu oldu.


Seda'nın vedası sırasında duygusal anlar yaşandı. Fiziksel zorluklar ve sakatlıklar nedeniyle parkurda istediği performansı sergileyemediğini belirten Seda, "Son dakika sticki seçtim, omuzum ve el bileğim çok ağrıyordu. Ayağımı da burktum ve şişti" diyerek yaşadığı zorlukları dile getirdi. Yarışmadaki tavrı hakkında konuşan Seda, açık sözlü ve samimi yaklaşımının altını çizdi ve barış yanlısı olduğunu vurguladı. Tüm rakiplerine karşı dürüst olduğunu ifade eden Seda, Turabi ile yaşadığı anlaşmazlığı hızla çözdüğünü belirtti. Duygusal veda konuşmasının ardından gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.