Müge Anlı'yı Çıldırtan "Sapık Sinan Sardoğan Gerçeği: Cezaevinde Son Nefesini Mi Verdi?

Müge Anlı'yı Çıldırtan "Sapık Sinan Sardoğan Gerçeği: Cezaevinde Son Nefesini Mi Verdi?
Geçtiğimiz yıllarda Müge Anlı'nın sunduğu "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında uzun süre gündemde kalan ve halk arasında "Sapık Sinan" olarak adlandırılan Sinan Sardoğan'ın ölümü hakkında iddialar ortaya atıldı.

Yaşlı kadınlara cinsel saldırı ve Arife Gökçe isimli kadının katil zanlısı olarak gösterilerek cezaevine gönderilen Sardoğan hakkında şimdi de cezaevinde öldürüldüğüne dair söylentiler yayılmakta. Bu çarpıcı iddialar ve Sinan Sardoğan'ın akıbeti merak konusu olmuş durumda.ekran-resmi-2024-01-18-13-56-18.png



YAŞLI KADINLARA İLGİ DUYUP CİNSEL İSTİSMARDA BULUNUYOR

Yaşlı kadınlara karşı aşırı bir ilgisi olduğu ve onlara cinsel istismarda bulunduğu belirtilen Sinan Akdoğan'ın, 64 yaşındaki Arife Gökçe'yi taciz ve sonrasında öldürdüğü iddia edilmişti. Günlerce Türkiye'nin konuştuğu bu hadise neticesinde, Sinan Akdoğan, halk tarafından "Sapık Sinan" adıyla anılır olmuş ve gelen ihbarlarla birlikte çocuk istismarı iddiaları da eklenince tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Şimdi ise, Akdoğan'ın cezaevinde öldürüldüğüne dair iddialar dışarı sızmış durumda. Toplumun "Sapık Sinan gerçekten öldü mü?" sorusu yanıt arıyor.ekran-resmi-2024-01-18-13-58-53.png


ARİFE GÖKÇE OLAYI'YLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Müge Anlı'nın programına katılan ve kayıp ilanları verilen yaşlı kadın Arife Gökçe'nin davası, Sinan Akdoğan'ın tutuklanmasıyla yeni bir boyut kazanmıştı. Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde yaşayan, evli ve beş çocuk annesi 64 yaşındaki Arife Gökçe, 17 Aralık 2022 tarihinde kaybolmuş, ailesinin çabaları sonucu olay Müge Anlı'ya intikal etmişti. Ardından kayıp vakanın ardında yatan cinsel taciz gerçekler ortaya çıkmış ve Akdoğan yaşlı kadınlara olan cinsel ilgisi ve suistimalleri sebebiyle baş şüpheli sıfatıyla gündeme oturmuştu.

ekran-resmi-2024-01-18-13-56-29.png

SAPIK SİNAN ÖLDÜ MÜ? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

En son küçük bir çocuğun istismar olayı sonrası Sinan Akdoğan yani Sapık Sinan, tutuklanıp cezaevine yollandı. Sapık Sinan'ın olayı burada da bitmedi. Sürekli öldürüldüğü iddia edilen Sinan'ın hala cezaevinde olduğu ortaya çıktı. ‘Öldü’ iddialarının asılsız çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.