Seda Sayan "sünnet derisi enjeksiyonu" yaptırmıştı! Seda Sayan Canlı Yayında anlattı! Her Detay Dudak Uçuklatıyor...

Seda Sayan "sünnet derisi enjeksiyonu" yaptırmıştı! Seda Sayan Canlı Yayında anlattı! Her Detay Dudak Uçuklatıyor...
Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seda Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, son estetik operasyonunu takipçileriyle paylaştı.

"ÜNLÜ ŞARKICI SEDA SAYAN'IN ESTETİĞİ GÜNDEMDE!"

Sayan'ın bu hamlesi, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı ve TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programının gündemine taşındı.

ekran-resmi-2024-01-13-13-19-55.png

Programda konuşan sunucu Müge Dağıstanlı, son zamanlarda ünlüler arasında popülerleşen ve ciddi bir maliyeti olan "sünnet derisi enjeksiyonu" işleminden bahsetti. Bu estetik uygulamanın maliyetinin 50 bin TL'den başladığını ve birkaç seansta uygulandığını belirtti.

ekran-resmi-2024-01-13-13-20-02.png


Ali Eyüboğlu ise konuyla ilgili bir esprili yorumda bulundu. Eyüboğlu, "O çocuklardan aldıkları hücreleri Seda Sayan'a enjekte ederken mesela 'Bu Bolu'da doğan Ali Eyüboğlu'ndan alındı' diyorlar mı? Niye denmiyor?" diyerek gülüşmelere neden oldu. Tartışmaların ardından Seda Sayan, programı canlı telefon bağlantısıyla aradı ve işlemin detaylarını açıkladı.

ekran-resmi-2024-01-13-13-20-11.png

Sayan, espriyle başladığı konuşmasında işlemin yanlış anlaşıldığına dikkat çekti. Doğru bilgilendirme yaparak Sağlık Bakanlığı'nca onaylı bir yöntem olduğunu vurguladı. Son olarak Seda Sayan, işlem sırasında acı hissedip hissetmediğine değindi: "İşlemin maliyeti hakkında bilgim yok. Yaptırırken canım yanıyor mu? Ben pek canı yanan bir kadın değilim," diyerek kişisel deneyimlerini paylaştı ve sonrasında tedavi bölgesine özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.