İrem Derici GAZİANTEP'i Yıktı! Gaziantep Jolly Joker'de Unutulmaz Bir Konser Verdi

İrem Derici GAZİANTEP'i Yıktı! Gaziantep Jolly Joker'de Unutulmaz Bir Konser Verdi
Ünlü şarkıcı İrem Derici, Gaziantep Jolly Joker'de verdiği konserle hayranlarını coşturdu.

GAZİANTEP KONSERİ SONRASI İREM DERİCİ NE DEDİ?

İrem Derici, konser sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla memnuniyetini dile getirdi ve sevenlerine yakında yeniden buluşma sözü verdi.

@GAZİANTEP.JOLLYJOKER. AŞIRI GÜZELDİ
Sahneden ve kalplere enerji saçan Derici, "Mevzuya böyle girdik dün @gaziantep.jollyjoker. Aşırı güzeldi her şey, deli deliyi çekiyor çok şükür ya ?" notuyla konserden videolar paylaşarak, Gaziantep'teki hayranlarına teşekkür etti. Samimi ve içten yaklaşımıyla bilinen Derici, "Ben yine geleceğim en kısa zamanda, birbirinize iyi davranın tamam mı?" diyerek güzel dileklerini iletti.

GAZİANTEP KONSERİ VE İREM DERİCİ

Konser için özel bir hazırlık yapan Derici'nin saç ve makyajı usta ellerde şekillendi. Saç ve makyaj sanatçısı Ayla Şahin imzası taşıyan güzellik bakımıyla göz kamaştıran şarkıcı, stil danışmanı Ceren Ali tarafından seçilen şıklığıyla da dikkat çekti. Zarif bir elbiseyle sahneye çıkan Derici, Alfabeta Evening markasına ait tasarımıyla da göz doldurdu.

GAZİANTEP'İ İREM DERİCİ PERFORMANSIYLA YIKTI!

Şarkıcının sahne performansı, enerjisi ve tarzıyla yine gönüllerde taht kurduğu bir akşam oldu. Henüz bir sonraki Gaziantep konserinin ne zaman olacağı açıklanmasa da, İrem Derici'nin sözlerinden anlaşıldığı üzere bu buluşmanın çok da uzak olmayacağı tahmin ediliyor.

#İremDerici #Gaziantep #JollyJoker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.