"Gönül Dağı'nın 121. bölümü izleyicileri yine duygulandırdı"... Reytinglerde 1. Sıraya Oturdu

"Gönül Dağı'nın 121. bölümü izleyicileri yine duygulandırdı"... Reytinglerde 1. Sıraya Oturdu
Türkiye'nin kalplerde taht kurmuş dizisi "Gönül Dağı", 121. bölümüyle duygusal sahneleriyle yine izleyicilerini ekran başına kilitledi.

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı "Gönül Dağı", 121. bölümüyle tekrar reyting listelerinin zirvesine oturdu. Bu başarısını sosyal medyayı aktif olarak kullanarak, izleyici kitlesiyle kurduğu güçlü bağa borçlu olan dizi, yayınlandığı her bölümde #GönülDağıAilesi etiketi altında izleyicilerinden tam not alıyor.

Dizi ekibi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, bölüm boyunca yanlarında olan ve diziyi birincilik koltuğuna taşıyan seyircilere minnettarlıklarını ifade etti. Her hafta olduğu gibi dün akşam da izleyicilerine duygusal anlar yaşatan "Gönül Dağı", hikayesi ve sıcak karakterleriyle kalpleri bir kez daha fethetti.

Ekrana geldiği ilk günden itibaren aile bağları, dostluklar ve saf aşk hikâyeleri ile gönülleri fetheden "Gönül Dağı", yeni bölümüyle de seyircisine unutulmaz anlar yaşattı. Önümüzdeki haftalarda da yeni bölümleriyle bizleri gönül dolusu bir yolculuğa çıkarmaya devam edecek olan dizi, TRT 1'de yer almaya devam edecek.

ekran-resmi-2024-01-07-10-32-46.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.