Gaziantep'te Muhteşem Düğün! Gaziantep, Şanlıurfa, Almanya, Hollanda ve İstanbul Bu Düğüne Akın Etti

Gaziantep'te Muhteşem Düğün!  Gaziantep, Şanlıurfa, Almanya, Hollanda ve İstanbul Bu Düğüne Akın Etti
Gaziantep'te bu düğünde milyonlarca liralık takı takıldı! 2024 yılına girmeye saatler kala, 2023 yılının son düğünü Gaziantep’te iş adamları ve siyasetçilerin akın ettiği düğün konışuluyor!

Zeliha-Sait Karabağ’ın kızları Hatice ile Yazey-Mehmet Ali Çelik çiftinin oğulları Boran, muhteşem bir tören ile hayatlarını birleştirdiler. Alyans Plaza’da düzenlenen düğün töreninde yüzlerce kişi ağırlandı. Damat ve geline takı takma yarışına giren davetliler genç çiftleri tebrik ettiler. Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Karabağ ailesinin güzel kızı Hatice ile Şanlıurfa Birecik ilçesinin önde gelen ailelerinden Çelik ailesinin yakışıklı oğlu Boran’ın düğünü dillere destan oldu.

Gaziantep Barosu’na kayıtlı genç avukatların düğün törenine ünlü sanatçı Servan Zana ve yerel sanatçılar katılırken davetlileri türküler ve oyun havaları ile adeta coşturdular. Avukat Hatice Karabağ ile Avukat Boran Çelik’in düğününe Gaziantep, Şanlıurfa, Almanya, Hollanda ve İstanbul’dan birçok davetli katılırken, genç hukukçuların arkadaşları ve aile yakınları yeni evli çifte mutluluklar dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.