Gaziantep Bu Nikahı Konuşuyor! Nikah Şahitleri Ve Nikahı Kıyan İsimler Gaziantep'te Böyle MUHTEŞEM nikah olmaz dedirtti!

Gaziantep Bu Nikahı Konuşuyor! Nikah Şahitleri Ve Nikahı Kıyan İsimler Gaziantep'te Böyle MUHTEŞEM nikah olmaz dedirtti!
Gaziantep’in sevilen isimlerinden İş adamı ve BUSEM Fıstıkçılar Kooperatifi Başkanı Hızır Arıkök’ün torunu Harun Arıkök’ün biricik oğlu İbrahim Can Arıkök, Küspeci ailesinin biricik kızı Hayriye ile görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdi...

Gaziantep'te Şehitkamil Kongre Merkezinde gerçekleştirilen nikah töreninde genç çiftin nikah şahitleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Berk, Bölge Adliye Mahkeme Başkanı Yusuf Kaya, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, İl müftüsü Hüseyin Hazırlan, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Avukat Hasan Teke, İş Adamı Mahmut İnal, İş adamı Hakan Törer, İş adamı Muhittin Güngör ve Mehmet Yıldızoğlu oldu.

Hayriye-İbrahim çiftinin nikahını ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, Arıkök ailesinin mutlulukları yüzünden okunuyordu.

Muhabir: Ferhat Akbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum