Müge Anlı Üzen Haberi Duyurdu! Ezel Bayraktar'ın yengesi Tuğba'dan acı haber geldi

Müge Anlı Üzen Haberi Duyurdu! Ezel Bayraktar'ın yengesi Tuğba'dan acı haber geldi
Müge Anlı'da geçtiğimiz sezonlarda yer alan Ezel Bayraktar isimli genç, oyuncu olmak için ismini dizi karakteri ile aynı yapmış ve ağabeyinin eşinin tedavi paralarını çalıp kaçmıştı. Kanser tedavisi gören yenge Tuğba'dan üzen bir haber geldi.
Müge Anlı'da geçtiğimiz sezonlarda yer alan Ezel Bayraktar isimli genç, oyuncu olmak için ismini dizi karakteri ile aynı yapmış ve ağabeyinin eşinin tedavi paralarını çalıp kaçmıştı. Kenan İmirzalioğlu'nun oynadığı dizi karakterinin adı ve soyadını alıp kendi ad ve soyadını değiştiren Ezel Bayraktar, sırf oyuncu olmak uğruna da kanser tedavisi gören yengesinin paralarını alıp kaçmıştı. Ağabeyi ve yengesinin programa başvurması sonucu da Ezel Bayraktar'ın tüm bu yaptıkları, kamuoyunda gündem olmuştu.

Müge Anlı, ağabeyi ve yengesine olan borcunu ödeyebilmesini sağlamak için Ezel'i bir ayakkabı mağazasında işe sokturmuş ve dizilere yardımcı oyuncu/figüran istihdamında bulunan bir cast ajansına dahi kaydettirmişti.

Yenge Tuğba'nın Vefatı

Kanser tedavisi gören yenge Tuğba'dan üzen bir haber geldi. Vefat eden yenge Tuğba, son yolculuğuna uğurlandı.

Artık Antalya'da yaşadığını belirten bir inşaatta çalıştığını belirten Ezel Bayraktar, canlı yayına bağlandı. Bayraktar, "Yengeme çok üzüldüm, ağabeyime sabır diliyorum" dedi.

Ezel Bayraktar'ın Yeni Hayatı

Antalya'da bir inşaatta çalışan Ezel Bayraktar, programda yaptığı hatadan dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi. Bayraktar, "Yengemin vefatı beni çok üzdü. Pişmanım, hata yaptım. Ağabeyime ve ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Ezel Bayraktar, programda yaptığı hatanın ardından bir daha böyle bir hata yapmayacağını söyledi. Bayraktar, "Hayatıma yeni bir sayfa açtım. Artık geçmişte kalanları geride bırakmak istiyorum" dedi

Abisi Mehmet de canlı yayına bağlandı ve iyi olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.