Gaziantep’te 23 FENOMEN kimler? Dilan ve Engin Polat 600 Fenomeni Resmen Yaktı!

Gaziantep’te 23 FENOMEN kimler?  Dilan ve Engin Polat 600 Fenomeni Resmen Yaktı!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 600'e yakın fenomenin araştırılacağı, bu kişilerin lüks paylaşımlarının da inceleneceği öğrenildi. Gaziantep'te ki fenomenlerinde mercek altına alındığı iddia edildi

Dilan ve Engin Polat’la ilgili yürütülen soruşturma sonrası diğer sosyal medya fenomenleri de mercek altına alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 600'e yakın fenomenin araştırılacağı, bu kişilerin lüks paylaşımlarının da inceleneceği öğrenildi.

GAZİANTEP VE FENOMENLER

Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı Siber Suçlar Daire başkanlığının tespit ettiği 600'e yakın fenomen bulunduğu ve 600 fenomenin yaklaşık 30'a yakınının Gaziantep'te olduğunun tespit edildiği söyleniyor. Gaziantep'te bulunan bu fenomenlerin en çok Tiktok, instangramda öne çıktığı iddia edilirken, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, siber suçların yoğun şekilde bu fenomenleri araştırdığıda belirtildi. Bu fenomenlerinde Dilan ve Engin Polat gibi güzellik merkezi altında faaliyet gösterip kara para aklama ve diğer nitelikli dolandırıcılıkla alakalı olup olmadıkları önümüzdeki günlerde belirleneceğide gelen söylentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.