Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraflar; 'YOK ARTIK' dedirtiyor

Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraflar; 'YOK ARTIK' dedirtiyor
Sosyal medya' da Haydar Dümen'den sonra insangram'da Ünlü Fenomen psikolog Esra Ezmeci'nin son aylarda Instagram üzerinden yaptığı soru-cevap etkinliği adeta; 'Daha neler varmış dedirtiyor!'

Esra Ezmeci sosyal medya hesabı'nda yani Instagram'da yaptığı soru-cevap etkinliği'nde şok bir soru geldi! Yok artık dedirten soruda "Evliyim ve ablamın eşinden hamileyim. Eniştemin nasıl ayrılıp benle evlenmesini sağlarım"

ekran-resmi-2023-11-13-23-57-12.png

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

ekran-resmi-2023-11-13-23-59-36.png

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

ekran-resmi-2023-11-14-00-01-30.png

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.