Dilan Polat'ın arkadaşı Nevra Bilem ifadeye çağrıldı! Nevra Bilem'e de Dolandırıcılık Suçlaması

Dilan Polat'ın arkadaşı Nevra Bilem ifadeye çağrıldı! Nevra Bilem'e de Dolandırıcılık Suçlaması
Dilan Polat ve Engin Polat Çiftinin Tutuklanmasının Ardından Sosyal Medyada Fenomenler Hakkında Soruşturmalar Devam Ediyor Altın paylaşımlarıyla adından söz ettiren Nevra Bilem iddialara göre ifadeye çağrıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından, sosyal medyada bir çok fenomen hakkında suçlamalar devam ediyor. Bu suçlamalar arasında dolandırıcılık, sahtecilik ve vergi kaçakçılığı gibi suçlar yer alıyor.

Dilan Polat'ın Arkadaşı Nevra Bilem'e de Dolandırıcılık Suçlaması

Dilan Polat'ın arkadaşı olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk annesi Nevra Bilem de dolandırıcılık suçlamasıyla gündeme geldi. Bilem'in sosyal medya hesabından paylaştığı reklamlar nedeniyle birçok kişi şikayetçi oldu.

Bilem'in paylaştığı bir reklamda "Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz." yazıyordu. Butona tıklayan mağdurlar olayın gerçek yüzünü 15 gün sonra öğrendiler.

Mağdurların numaralarını devremülk satmak için aldıkları ve ortada bedava bir tatil olmadığı ortaya çıktı.

Bilem'in Mobilya Reklamıyla İlgili de Dolandırıcılık İddiası

Bilem'in ardından mobilya reklamı paylaşan fenomenin mobilya alanları ödeme için bir akrabasının hesabına gönderdiği iddia edildi.

Dolandırıldığını iddia eden kadın Bilem için "Bu şahıs sadece parasına bakıyor. Beni sosyal medya üzerinden engelledi." dedi.

Nevra Bilem Kimdir?

Nevra Bilem, 1996 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Kendisi, Instagram platformunda özellikle makyaj, giyim ve güzellikle ilgili paylaşımlarıyla tanınmıştır. Evli ve iki çocuk annesi olan Bilem, 2022 yılında Gelin Evi programına katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.