Dilan Polat'ın cezaevindeki dolabında hangi eşyalar olacak? Polat Cezaevinde Ne Kadar Para Harcayabilecek?

Dilan Polat'ın cezaevindeki dolabında hangi eşyalar olacak? Polat Cezaevinde Ne Kadar Para Harcayabilecek?
Lüks hayatını adeta insanların gözüne sokar gibi paylaşımlar yapan Dilan ve Engin Polat çifti beraberindeki 12 kişiyle Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne koyulmuşdu. Dilan Polat'ın cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları da gündem oldu.

DİLAN POLAT 750 BİN LİRA HARCIYORUM DEMİŞTİ

Dilan Polat'ın, hapiste geçirdiği süre boyunca harcayabileceği günlük ve haftalık harcama limiti belirlendi. Daha önce 750 bin TL'yi aşan günlük harcamalarıyla gündeme gelen Dilan Polat, cezaevinde haftada sadece 2.500 TL harcayabilecek.

KANTİNDEN ALIŞ VERİŞİ KURALI

Kantinden alışveriş yapma konusunda belirli kurallar geçerli. Hükümlüler, kantinden almak istedikleri ürünleri bir gün önceden yazdırıyorlar ve ertesi gün teslim alabiliyorlar. Alınan ürünlerin ücreti, cezaevi müdürlüğündeki hesaptan düşülüyor.

Dilan Polat'ın cezaevinde giyebileceği kıyafetlerin, takacağı aksesuarların listesine de ulaşıldı.

Dilan Polat'ın cezaevinde kullanabileceği kişisel eşyaları ve kıyafetleri belli oldu. Bu eşyalar arasında bir adet palto, üç adet tişört, bir adet manto, iki adet pijama takımı, iki adet hırka, 1 adet spor ayakkabısı, dört adet pantolon ve etek, bir çift kışlık ayakkabı, iki adet elbise, bir adet iskarpin, bir adet eşofman, bir kol saati, dört adet gömlek ve bir adet içlik ile iki adet kazak yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.