GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Gaziantep Turizminin Yanında

GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Gaziantep Turizminin Yanında
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, turizm eğitiminin niteliğini artırmak ve Gaziantep turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ailesinin yeni gelen öğrencilerle beraber gittikçe büyüdüğünü ifade eden Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Bahtiyar Sarı, “ Son 5 yıla ait yükselen başarı sıralamamız, kontenjanlarımızın dolması, bölgede tercih edilebilirliğimizin fazla olması şans değil, TOMYO ailemizin değerli akademisyenleri ve kıymetli idari personeliyle ortak bir çalışmanın ürünüdür” diyerek, başarının ortak bir çabanın ürünü olduğuna vurgu yaptı.

Turizm sektörünün sorunlarını ortak akıl ile değerlendirip, akademi-paydaş iş birlikleri ile geliştirdiklerini ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Dilara Bahtiyar Sarı, GAÜN Meslek Yüksekokulunda uygulanan Trimester eğitim sisteminin Gaziantep İl Kültür Turizm Müdürü M. Bülent Öztürk ile yapılan toplantı ile tanıtıldığını ve Gaziantep turizminin yanında olduklarını ifade etti.

Programında Müze Rehberliği, Uygulamalı Pastane Ürünleri, Türk Sokak Lezzetleri gibi birçok farklı dersin bulunduğu GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin yeteneklerini geliştirip profesyonel olma yolunda ilk adımlarını atmalarına olanak sağlamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.