Gaziantep Üniversitesi'nin TEKNOFEST gururu! GAÜN üniversiteler içerisinde TEKNOFEST’te ilk 5’te!

Gaziantep Üniversitesi'nin TEKNOFEST gururu! GAÜN üniversiteler içerisinde TEKNOFEST’te ilk 5’te!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katıldığı bir televizyon programında Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) TEKNOFEST yarışmalarında ilk beşte olduğunu söyledi.

GAÜN, TEKNOFEST yarışmaları kapsamında elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son iki yılda elde ettiği 21 ödül ile TEKNOFEST’te damga vuran GAÜN, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın dikkatini çekti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarını değerlendirmek için katıldığı bir televizyon programına katıldı.  Program sunucusunun GAÜN standına yaptığı ziyaret sonrası “ Gaziantep Üniversitesi son iki yılda TEKNOFEST yarışmaları kapsamında toplam 21 ödül kazandı” değerlendirmesine karşılık Bakan Kaçır, “Gaziantep Üniversitesi TEKNOFEST 2020’den sonra gerçekleşen pek çok TEKNOFEST’te en fazla proje takımının yer aldığı ilk 5 üniversiteden biridir” yanıtını verdi.

GAÜN 2021 yılında TEKNOFEST yarışmaları kapsamında 11, 2023’te düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarında ise 6 Şubat depremin olumsuzluklarına rağmen 10 ödül alma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.