Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Yeni Atama

Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Yeni Atama
Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Uğur Aydın atandı.

GAÜN Diş Hekimliği Dekanlığı görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Aslı Seçilmiş’in hafta içerisinde istifa etmesinin ardından, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından daha önceden GAÜN Diş Hekimliği Dekan Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Prof. Dr. Uğur Aydın yeni görevlendirme ile birlikte Diş Hekimliği Dekanlığı görevine atandı.

Sağlık konusunda yaptığı çalışmalar ve göstermiş olduğu üstün çaba içerisinde bulunan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, konuyu hassasiyet ile inceledi ve görevi en iyi şekilde yapacağına inandığı Prof. Dr. Uğur Aydın’ı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına atadı.

Prof. Dr. Uğur Aydın Kimdir?

1980 Giresun doğumlu olan Prof. Dr. Uğur Aydın, İlk orta lise eğitimimi Samsun’da tamamladı. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde tamamlayarak buradan 2003 yılında mezun oldu. 2014 yılından itibaren de Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Aydın, son olarak Prof. Dr. Arif Özaydın’ın ataması ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan’lığı görevine getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.