Gaziantep Valisi Çeber Gaziantep'te İntiharlar ve Lojman Krizini Değerlendirdi! CANLI YAYIN

Gaziantep Valisi Çeber Gaziantep'te İntiharlar ve Lojman Krizini Değerlendirdi! CANLI YAYIN
Gaziantep Valisi Kemal Çeber şu anda ilimizin, 2024 yılı ilk 4 ayında kolluk güçleri ile birlikte yaptığı güvenlik çalışmalarını değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenliyor.

Vali Çeber başkanlığında yapılan basın bilgilendirme toplantısına, Gaziantep İl emniyet Müdürü Celal Özcan ve Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen de katılıyor. İşte basın toplantısından başlıklar

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehitkamil Belediyesi tarafından polis memurlarına tahsis ettiği lojman ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Çeber, "Lojmanlar konusunda görüşmeler devam ediyor. bir olumsuzluk olmayacağını umut ediyorum. O lojmanlar alındığında, çünkü lojmanlar bizim vaadimiz. Gelen polisler kullandıracağız. Umut başkanın bize bir ulaştırdığı bir olumsuzluk olmadı. Durum değerlendiriliyor" dedi.

Vali Çeber: 'İntiharlar Konusunda Türkiye Ortalamasının Üzerindeyiz'

Vali Çeber açıklamasında, "Gaziantep'te intihar vakalarında bir artış var. hem sağlık birimleri hem de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız üzerine çalışma başlattık. Ülke genelinde intihar vakalarında artış var. Gaziantep'te intihar vakaları Türkiye ortalamalarının üzerinde. İntiharların nedenlerine bakıyoruz. Bağımlıların intihar oranlarında artış olduğunu görüyoruz" dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.