Gaziantep'te Toplu Ulaşımda Krizler Bitmiyor! Otobüs ve Tramvay'lar da 'NEFES ALINMIYOR!'

Gaziantep'te Toplu Ulaşımda Krizler Bitmiyor! Otobüs ve Tramvay'lar da 'NEFES ALINMIYOR!'
Gaziantep'te toplu taşıma araçları, vatandaşların adeta çile çektiği bir duruma dönüştü. Özellikle tramvay hatlarındaki yoğunluğun artması, vatandaşları çaresiz bıraktı.

Gaziantep'te kalabalık nedeniyle adeta iğne atsan yere düşmeyecek kadar dolu olan tramvaylar, insanlara zor anlar yaşattı.

GAZİANTEP'TE TOPLU ULAŞIMDA SORUN BİTMİYOR

Gaziantep'in toplu taşıma sisteminde ki sorunlar, görünen o ki son bulmak bilmiyor. Tramvay ve otobüslerde özellikle yoğun saatlerde yaşanan kalabalık, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bugün yaşanan yoğunluk ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sebebiyle katlanarak arttı. Kapasitelerinin çok üzerinde yolcu taşımak zorunda kalan tramvaylar, özellikle sıcak hava koşullarında seyahat edenlerin nefes almasını güçleştirdi. Sefer sayılarının artırılmasını talep eden vatandaşlar, yaşanan durumdan rahatsız.

GAZİANTEP'TE İŞ ÇIKIŞ SAATLERİNDE ARTTIRILSIN

Gaziantep'te yaşayan vatandaşlar, özellikle iş çıkışı saatlerinde toplu taşıma araçlarına binmenin adeta bir mücadeleye dönüştüğünü dile getiriyor. Çözüm olarak tramvay ve otobüs sefer sayılarının artırılması gerektiğini vurgulayan Gaziantepliler, yetkililerin bu konuya bir an önce el atmasını bekliyorlar. #Gaziantep

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum