Emeklilere Çifte Promosyon Fırsatı: Akbank'tan Emeklilere 7500 TL Ek Ödeme

Emeklilere Çifte Promosyon Fırsatı: Akbank'tan Emeklilere 7500 TL Ek Ödeme
Akbank, emekli vatandaşlar için büyük bir promosyon kampanyasını hayata geçiriyor. Emeklilere yönelik çifte destek sağlayan bu kampanya, hem emekli maaşı promosyonu hem de "Kazanan Akbanklı" programı üzerinden ek ödeme imkanları sunuyor.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre mayıs ayı itibarıyla emekli müşterilere toplamda 7500 TL'ye kadar ek ödeme yapılacak. Bu kampanya ile Akbank, emekli müşterilerine iki kat avantaj ve ödeme fırsatı sağlıyor.



"Kazanan Akbanklı" programı, emekli müşterilere iki aşamalı bir promosyon sunuyor. İlk olarak, emekli aylığı ya da düzenli gelirlerini Akbank'a taşıyan emekliler, maaş promosyonu almaya hak kazanıyorlar. İkinci olarak ise, aynı program kapsamında 12 ay boyunca düzenli olarak para girişi yaptıkları takdirde ve belirli koşullara sahip olduğunda 7500 TL'ye varan chip-parayı promosyon olarak elde edebilecekler. Bankacılık işlemlerinde de çeşitli avantajlardan yararlanacak olan emekliler, Akbank'ın sağladığı birçok olanaktan yararlanabilecekler.



Emekliler, Akbank'ın "Kazanan Akbanklı" programına nasıl dahil olabileceğine dair ayrıntılar da açıklandı. Bu program, yeni Akbank müşterisi olanlar ve uzaktan başvuru ile müşteri olanlar için geçerli. Akbank Mobil uygulaması üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayarak emekliler, en fazla 35 gün içinde kampanyaya dahil olabilecekler ve belirlenen koşulları yerine getirdikçe ek promosyon ödemesi alma şansını elde edecekler. Ayrıca, bu promosyon ödemeleri chip para olarak yapılarak, hem nakit ihtiyaçlarına hem de alışverişlerinde kullanabilecekleri bir ödeme yöntemi olarak sunulmuş oluyor. Akbank, emekli müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını rahatlatmak ve onlara ek avantajlar sunarak, emeklilik dönemlerini daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.