Gaziantep'te 40 TL'ye Dört Dörtlük Menü! Büyükşehir'in 'Haydi Sofraya' Hamlesi Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Gaziantep'te 40 TL'ye Dört Dörtlük Menü! Büyükşehir'in 'Haydi Sofraya' Hamlesi Vatandaşın Yüzünü Güldürdü
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların karşılaştığı beslenme maliyetleri düşürmek adına yepyeni bir lokanta hizmetini başlattı.

Gaziantep'te Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde açılan "Haydi Sofraya Lokantası"nda müşterilere içinde dört çeşit yemeğin yer aldığı menü 40 Türk Lirası'na sunulmaya başlandı. Lokanta, gündelik yaşamın yoğunluğunda çeşitli ve ekonomik bir yemek alternatifi arayanlar için haftanın belirli saatlerinde öğle ve akşam yemeği servisi yapıyor.

40 TL'YE 4 ÇEŞİT YEMEK

Büyükşehir Belediyesi adına konuşan Lokanta Koordinatörü Ertuğrul Er, Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatları ile faaliyetlerine başlayan "Haydi Sofraya" Lokantası'nın uygun fiyatlı ve lezzetli menüleriyle hizmet verdiğini açıkladı. Vatandaşların yoğun ilgisinden memnuniyetini dile getiren Er, lokantanın şehrin farklı bölgelerinde de aynı konseptle açılacağını ifade etti. Sundukları uygun fiyatlı menülerle vatandaşların takdirini toplayan lokantanın, özellikle öğle saatleri 12:00-13:30 ve akşam saatleri 17:30-19:30 arasında hizmet verdiğini belirtti.

GAZİANTEP SANAT MERKEZİ'NDE YEMEK FİYATLARI ELEŞTİRİLDİ

Ancak, kentin bir diğer popüler noktası olan Gaziantep sanat merkezindeki lokantanın fiyatlarının yüksekliği eleştiriliyor. Sanat merkezinde sıkça yemek yiyen vatandaşlar, fiyatların aniden yükselmesinden yakınarak, meseleye dair incelemeler yapılmasını ve fiyatların makul seviyelere çekilmesini talep ediyorlar.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum