Cebi Rahatlatan Fırsat: Migros'tan %50'ye Varan İndirim Yağmuru!

Cebi Rahatlatan Fırsat: Migros'tan %50'ye Varan İndirim Yağmuru!
Migros, müşterileri için özel hazırlanan Migroskop kitapçığı ile ciddi oranlarda indirimler sunuyor. Yeni dönem Migroskop indirimleri sayesinde yüzde 30'dan başlayıp yüzde 50'ye kadar varan oranlarda indirimler, tüketicilere büyük kolaylıklar sağlıyor.

Artan enflasyon ve yeni vergi düzenlemeleri sonucunda hanesinin bütçesini korumaya çalışan vatandaşlar için market kampanyaları can simidi oluyor. Migros, zorlu ekonomik şartlarda tüketicilere yüzde 50'ye varan indirimlerle yardımcı olmak için Migroskop kitapçığını düzenledi. Tüketiciler, mutfaklarının temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu fırsatları yakından takip ediyor. Deterjan, kağıt havlu, makarna ve peynir gibi birçok önemli ürünü kapsayan indirimlerle dolu Migros indirim kataloğu, sınırlı stok nedeniyle acele hareket etmeyi gerektiriyor. Vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılamak için Migros mağazalarına akın ediyor.


Ayrıca Migros, kalite ve indirim anlamında akıllara ilk gelen isimlerden biri olarak, müşterilerine internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla Bonus kart veya Bonus kredi kartı olanlarına özel indirimlerin başladığını bildirdi. Renk uzmanı deterjandan yağ emici kağıt havlulara, tam yağlı peynirden tuvalet kağıdına kadar geniş bir yelpazede sunulan bu indirimlerle belirtilen ürünlerde önemli derecede fiyat avantajı sağlanıyor. Yüzde 50'ye varan bu indirimlerden faydalanmak için tüketicilerin en yakın Migros mağazasına uğramaları gerekiyor.

ekran-resmi-2024-04-21-10-42-35.png

MİGROS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU

İndirim ve kalite deyince akla ilk gelen isimlerden olan Migros, internet sitesi üzerinde yaptığı duyuruda Bonus kart ya da Bonus kredi kartı olan müşteriye özel olarak indirimlerin başladığını belirtti. Peros 3 litre renk uzmanı deterjan 199 TL'den 99 TL'ye, Selpak yağ emici 8'li havlu 159 TL'den 94 TL'ye, Familia Plus tuvalet kağıdı 40'lı 299 TL'den 236 TL'ye, Pınar kahvaltı keyfi tost peyniri 600 gram 280 TL'den 179 TL'ye, Altınkılıç tam yağlı peynir 235 TL'den 149 TL'ye düşecek. Yüzde 50'ye varan indirimlerden faydalanmak için en yakın Migros markete uğrayabilirsiniz

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.