SON DAKIKA: Antep'te Baklava SATIŞI DURDU!

SON DAKIKA: Antep'te Baklava SATIŞI DURDU!
Gaziantep'in tescilli ve coğrafi işaretli lezzeti Antep baklavasının üretimi Ramazan Bayramı öncesinde iki katına çıktı. Öte yandan, fıstıklı baklava ise 900-1.200 TL arasında fiyatlanıyor.

ünyaca meşhur olan Gaziantep Baklavası Ramazan Bayramı'nda en fazla talep gören lezzetler arasında yerini aldı. Bayram özel olarak günde 60-70 ton baklava üretildiği öğrenilirken Gaziantep'te baklavacıların önünde ise uzun kuyruklar oluştu. Her bütçeye uygun olarak üretilen Gaziantep baklavasına yoğun talep olurken bir kilo baklavanın kilosu ise ortalama 500-800 TL arasında değişiyor.

Hem ucuza hem pahalıya akın!

Şanlıurfa'da üretilen ve Gaziantep'te de şubesi bulunan ucuz baklavanın adresi olan Baklavacı Şemsettin'in önünde uzun kuyruklar oluştu. Öte yandan Gaziantep'in en ünlü baklava markalarının önü ise yine boş kalmadı.

Baklavacılar internet satışını durdurdu!

Ramazan Bayramı'nın gelmesi ile birlikte tüm Türkiye ve dünyadan yoğun talep gören Gaziantep Baklavası'nda üreticiler internet satışını durdurdular. Yaşanan yoğun taleplere yetişmeye çalışan baklavacılar yaşana yoğunluktan dolayı internet satışlarına kısa bir süreliğine ara verdiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum