Altın Fiyatları Bayram Haftasına Rekorla Başladı! Cumhuriyet altını, çeyrek, gram...(8 Nisan 2024)

Altın Fiyatları Bayram Haftasına Rekorla Başladı! Cumhuriyet altını, çeyrek, gram...(8 Nisan 2024)
8 Nisan 2024 Pazartesi gününe altın piyasası rekor bir rakamla merhaba dedi. Bayram arefesinde, altını elinde bulunduran yatırımcılara müjde gibi gelen haberlerde, gram altının 2,413 Türk Lirası'na yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Bayrama Altın Işıltısı: Fiyatlar Zirveyi Gördü!

8 Nisan 2024 Pazartesi gününe altın piyasası rekor bir rakamla merhaba dedi. Bayram arefesinde, altını elinde bulunduran yatırımcılara müjde gibi gelen haberlerde, gram altının 2,413 Türk Lirası'na yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini gördüğü belirtildi. Ekonomi ve finans takipçilerinin sıkça ziyaret ettiği Mynet Finans Haber servisinin verdiği son bilgilere göre, altın yatırımcıları bayram haftasında piyasaların kısmen tatil nedeniyle 1,5 gün boyunca aktif olacağını göz önünde bulundurmalılar.


Tarihi Zirve! Bayram Arifesinde Gram Altın Uçtu

ABD'de açıklanacak enflasyon verileriyle birlikte, global piyasalarda yaşanabilecek dalgalanmaların altın fiyatlarını nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Bu hafta yatırımcıların odak noktasını oluşturacak bu veriler, altın fiyatlarında yeni rekorların kırılıp kırılmayacağının belirlenmesinde etkili olabilir.


8 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

Altın piyasasında güne başlarken son rakamlar şu şekilde sıralanıyor: gram altın 2,413 TL, çeyrek altın 4,027 TL, yarım altın 8,005 TL, Cumhuriyet altını ise 16,246 TL düzeylerinde işlem görüyor. Altının ons fiyatı da bu dönemde 2,334 dolar olarak gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Altın yatırımcıları ve finans piyasaları için bayram haftası rekorla başlarken, gözler önümüzdeki günlerde yaşanacaklara çevrildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.