Hyundai i10'a Yine Zam Geldi! Türkiye'nin En Ucuz Otomobili Zamlardan Nasibini Aldı

Hyundai i10'a Yine Zam Geldi! Türkiye'nin En Ucuz Otomobili Zamlardan Nasibini Aldı
Hyundai'nin Türkiye'deki en uygun fiyatlı modeli olan i10, Nisan ayında uygulanan yeni fiyatlandırma ile bir kez daha zamlanarak otomobil alıcıları için daha da pahalı hale geldi. Bu artış, çip krizi ve döviz kurlarındaki dalgalanmalardan kaynaklanıyor...

İzmit tesislerinde üretilen ve dünya genelinde 40'tan fazla ülkeye ihracatı yapılan i10 modeli, geçtiğimiz Haziran ayında tasarım yenilemesine giderek kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Yapılan makyajla beraber daha canlı renk seçenekleri ve daha şık bir dış görünüşe kavuşan i10, beraberinde sunduğu gelişmiş bağlantı seçenekleri, konfor artırıcı ekstraları ve genel olarak üst segment araçlarda görmeye alışık olduğumuz teknolojik yenilikleriyle dikkat çekiyor.

Daha sportif bir görünüm sunan ve alçalan tavanı ile uzun dingil mesafesiyle daha dinamik bir silüet yaratan i10, görsel açıdan da iddialı bir profil sergiliyor.

Ancak, Hyundai'nin bu popüler modeli i10'nun fiyatı ne yazık ki yine artış gösterdi. Mart ayında 806 bin Türk Lirası olan 2024 model i10'un fiyatı, Nisan ayında 835 bin Türk Lirasına çıkarak otomobil alıcılarını zorlayacak bir fiyat artışına işaret ediyor. Bu durum, ekonomik koşulların yanı sıra otomobil fiyatlarındaki artışın sürdüğüne dair bir gösterge olarak kabul edilebilir.

Hyundai i10 güncel fiyatlar

1.0 MPI 67 PS, Benzinli Jump, Manuel - 835.000 TL

1.0 MPI 67 PS, Benzinli Jump, AMT - 885.000 TL

1.2 MPI 84 PS, Benzinli Style, AMT - 905.000 TL

1.2 MPI 84 PS, Benzinli Elite (Çift Renk) - AMT 970.000 TL

Hyundai i10 neler sunuyor

Yeni i10, Türkiye’de Jump, Style ve Elite olmak üzere 3 farklı donanım seçeneğiyle satılıyor. Aynı zamanda, 1.0 lt ve 1.2 lt’den oluşan 2 farklı benzinli motor tipiyle de verimli bir yakıt ekonomisi sunuyor.

5 ileri manuel şanzıman sadece 1.0 litrelik motorda sunulurken, 5 ileri AMT otomatik şanzıman ise hem 1.0 lt hem de 1.2 lt’lik motorlarla kombine ediliyor

Avrupa’nın en popüler şehir otomobillerinden biri olarak beğeniyle karşılanan i10, standart 4,2 inç LCD gösterge, dijital klima, akıllı anahtar, önde ve arkada USB tip-C bağlantılarıyla dikkat çekiyor.

Hyundai i10, 8 inç multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto ile üst segmentteki otomobilleri aratmıyor

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.