Gaziantep'te Emekli Promosyon Yarışında Rakamlar Uçtu: Bankalar 20 Bin TL'ye Kadar Teklif Sunuyor!

Gaziantep'te Emekli Promosyon Yarışında Rakamlar Uçtu: Bankalar 20 Bin TL'ye Kadar Teklif Sunuyor!
Gaziantep'te emekliler'in umudu bankaların promosyon esareti olmuştu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurusu sonrası kamu bankaları emekli promosyonlarını ciddi bir biçimde arttırdı. İşte bankaların promosyon tarifeleri...

Şimdi ise özel bankalar da bu rekabete dahil oldu. Geçen sene emekli promosyonlarının 5 bin ile 7 bin 500 TL arasında değiştiği gözlemlenirken, bu yıl promosyonlar 8 bin TL'den başlayıp, 18 bin TL'ye varan rakamlara ulaşıyor. Bankalara dair promosyon bilgileri, sunulan miktarlar ve başvuruların nasıl yapılabileceği ilgili detayları kapsıyor.

E-Devlet Üzerinden İşlemler Kolaylaşıyor

Gaziantep'te evlerinden çıkmadan, e-Devlet platformu üzerinden kolayca banka değişiklikleri yapmalarına olanak tanıyor. Ayrıca mobil bankacılık uygulamaları üzerinden de şube veya banka değişikliği işlemi gerçekleştirilebiliyor. Mobil bankacılık aracılığıyla emekli promosyonu için başvuruda bulunmak da mümkün hale getirildi.



Gaziantep'teBankaların Promosyon Teklifleri Göz Kamaştırıyor



Gaziantep'te farklı bankaların emeklilere sunduğu promosyon teklifleri göz doldurur nitelikte. İş Bankası, Garanti BBVA, Halkbank, Denizbank, Akbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi büyük finans kuruluşları, emeklilere yönelik belirli maaş skalalarına göre değişen promosyonlar sunuyor. Örneğin, bazı bankalar 10 bin TL altındaki maaşlara 5 bin TL promosyon önerirken, maaşı 20 bin TL ve üstünde olanlara 12 bin TL'ye kadar promosyon teklif ediyorlar.

EMEKLİLERE HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.