Bayram Şöleni Migros'ta: Sofraları Yarı Fiyatına Şenlendiren %50 İndirim!

Bayram Şöleni Migros'ta: Sofraları Yarı Fiyatına Şenlendiren %50 İndirim!
Ramazan Bayramı yaklaşırken Migros, vatandaşların bayram alışverişini uyguladığı büyük indirimlerle taçlandırdı. Özellikle temel gıda maddelerinde yüzde 50'ye varan indirimlerle dikkat çeken Migros, müşterilerinin bütçelerine büyük katkı sağlıyor.

Alım gücü her geçen gün sınanırken vatandaşlar, imkânlarını koruyabilmek adına marketlerin sunduğu indirimli fiyatları mercek altına alıyor. Ramazan ayı boyunca ve bayram öncesinde yapılan indirimlerle vatandaşlar ihtiyaç duydukları temel gıda ürünlerini daha uygun fiyatlara temin edebiliyorlar. Bu indirimler içerisinde en cazip olanını ise Migros sağladı; market, Ramazan ayının sonlarında yüzde 50 indirim yaparak tüketicilerin yüzünü güldürdü.


Ramazan Bayramı'nı dolu dolu bir sofrayla karşılamak isteyen vatandaşlar için Migros, avantajlı fiyat etiketleriyle yüzleri güldürdü. Market, ramazanın son günlerine özel olarak başlatılan yüzde 50 indirim kampanyasıyla alışveriş yapacak herkesin bütçesine katkıda bulunuyor. Yemeklerin olmazsa olmazı birçok ürün barındıran temel gıda paketleri, indirimle birlikte yarı fiyatına alıcı bulmaya başladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.