Gaziantep'te Emeklileri sevindiren bayram müjdesi geldi! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Ödeme takvimi yayınlandı.

Gaziantep'te Emeklileri sevindiren bayram müjdesi geldi! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Ödeme takvimi yayınlandı.
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesi ödemeleri için heyecan dorukta. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu konuda önemli bir duyuru yaptı. İşte detaylar...

Emekliler, bayram öncesi maddi bir destek almaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi yapılan ikramiye ödemeleri, emekliler arasında büyük bir memnuniyet ve mutlulukla karşılanıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından, emeklilere verilecek Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme günlerine dair detayları paylaştı.

Buna göre, SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek. Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak. Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

Bakan Işıkhan, paylaşımında, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan arasında banka hesaplarına yatırılacaktır. Kıymetli emeklilerimiz ve aileleri için hayırlı, bereketli olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.