Gaziantep'te Altın Yatırımcısına Acil Uyarı: "Gaza Gelip Almayın, 100 Lira Geriledi!" ALTIN TERS KÖŞE YAPABİLİR!

Gaziantep'te Altın Yatırımcısına  Acil Uyarı: "Gaza Gelip Almayın, 100 Lira Geriledi!" ALTIN TERS KÖŞE YAPABİLİR!
Gaziantep'teki yatırımcıların ilgisini yoğun bir şekilde çeken gram altın fiyatlarıyla ilgili olarak, finans piyasasının öne çıkan isimlerinden biri olan İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu. Piyasada yapılan büyük bir hataya dikkat çeken Memiş, yatı

Gaziantep'teki yatırımcıların ilgisini yoğun bir şekilde çeken gram altın fiyatlarıyla ilgili olarak, finans piyasasının öne çıkan isimlerinden biri olan İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu. Piyasada yapılan büyük bir hataya dikkat çeken Memiş, yatırımcıları uyardı ve yeni değerlendirmelerini paylaştı.

BORSA DİRENCİ KIRAMIYOR!
Borsa İstanbul endeksinin performansını ele alan İslam Memiş, şimdilerde 9223 puan civarında seyreden borsanın 9400'lük direnci aşamadığına ve bunun olumsuz bir sinyal oluşturduğuna işaret etti. Borsanın beklenen seviyelere ulaşamadığını belirterek, bu durumu eleştiren Memiş, mevcut durumu "Bayat balık gibi" benzetmesiyle değerlendirdi.


DOLAR VE SEÇİMLER
Dolar kuruna da değinen Memiş, şu anki seviyeleri göz önünde bulundurarak doların yükselişlerinin yavaşladığını ve düşüşlerin kalıcı olmadığını vurguladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) herhangi bir duruma karşı müdahale pozisyonunda olduğunu belirten Memiş, seçimlerin ardından izlenecek politikalara dikkat çekti.


ONS ALTIN DEĞİŞİM
Altın piyasasındaki hareketliliğe de değinen Memiş, ons altının yaşadığı değişimleri anlattı. Bir önceki güne göre 100 dolarlık bir satış baskısıyla karşılaşan ons altına karşılık yatırımcılara sabırlı olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Ons altının yaşadığı 61 dolarlık düşüşle ilgili olarak yatırımcılara, "Gaza gelmeyin, almayın, uzak durun" tavsiyesinde bulundu.


DİKKAT! ALTIN'IN GRAMI İYİ TAKİP EDİLMELİ
Gram altın konusunda da Türkiye Gaziantep'teki yatırımcıları bilgilendiren Memiş, gram altının beklenen seviyelere ulaşmadığını ve Kapalıçarşı'da 2472 liraya düşüş gösterdiğini açıkladı. Önceki gün 2548 lira seviyelerine ulaşan gram altının serbest piyasada 2447 liraya kadar gerilediğini belirten Memiş, yatırımcılara almamaları yönünde tavsiyede bulundu. Yatırımcılara orta ve uzun vadede 3000 TL üzerindeki seviyeleri beklemeleri yönünde önerilerde bulunan Memiş, her düşüşün alım fırsatı olabileceğine ve hem ons hem de gram altında yükselişlerin sona ermediğine dikkat çekti.

Not: Haberlerimiz Tatırım Tavsiyesi Değildir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.