Emeklilere Müjde: 25 26 27 Mart‘ta mutlaka hesaplarınızı kontrol edin

Emeklilere Müjde: 25 26 27 Mart‘ta mutlaka hesaplarınızı kontrol edin
Gece yarısında yayınlanan resmi gazete duyurusuna göre, Türkiye'deki 15.2 milyon emekliye müjdeli haber geldi. Ek ödeme onayı ile birlikte, emeklilerin hesaplarına 25, 26 ve 27 Mart tarihlerinde ek para yatırılacağı belirtildi.

Resmi gazetede yayınlanan karar uyarınca emeklilere yapılacak olan ek ödemeler, TC kimlik numarası ile sıralanacak. Emekliye yönelik yeni ödeme fırsatları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından hazırlanmış durumda. Bayram öncesinde nakit ihtiyacı olan emekliler bu bankalara başvurarak, şubeye gitmeye gerek kalmadan 50.000 TL'ye kadar finansman desteği alabilecekler.

Yaklaşan bayram nedeniyle nakit ihtiyaçları artan emeklilere yönelik kamu bankaları tarafından hazırlanan kredi fırsatları devam ediyor. Emekliler için düşük faizli 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. SSK, Bağ-Kur, memur ve EET emeklilerine yönelik bu kampanyadan faydalanabilmek için başvurunun yeterli olduğu açıklandı.



Üç Devlet Bankasından Emekliye Özel Kredi Paketi



Ramazan bayramında nakit ihtiyacı olan emeklilere üç büyük devlet bankası destek oluyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sunulan bayram kredisi kapsamında 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuluyor ve bu krediler 36 ay vade ile geri ödenebilmektedir. Ayrıca, emeklilerin üç ay ödeme erteleme seçeneğinden de yararlanabilmeleri mümkün.

Devlet bankaları özelinde hazırlanan düşük faizli kredi desteğinin, 80 yaş altındaki tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı emeklilere sunulduğu bildirildi. Bu sayede emekliler, Ramazan bayramı öncesinde toplu para hizmetinden yararlanabilecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın emekli kredisi kampanyasına başvurular, TC kimlik kartları ile şubelerde, mobil ve internet bankacılığı hizmetleri kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. 10 Nisan'a kadar sürecek olan başvurular için emeklilerin bu fırsatı kaçırmamaları öneriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.