Bu Araç Kurşun Geçirmiyor! BİR İzle... ELON MUSK BUNU DA YAPTI!

TEST EDİLDİ ONAYLANDI! Elon Musk kısa süre önce Tesla'nın CyberTruck'unun kurşun geçirmezlik özelliklerini test etmek için oldukça alışılmadık bir yöntem ortaya çıkardı.

Elon Musk kısa süre önce Tesla'nın CyberTruck'unun kurşun geçirmezlik özelliklerini test etmek için oldukça alışılmadık bir yöntem ortaya çıkardı. Kurşun delikleri gibi görünen bir CyberTruck'ı gösteren bir gönderiye yanıt olarak Musk, aracın gerçekten de kurşun geçirmezlik testinden geçtiğini doğruladı. Ayrıca Tesla'nın, Al Capone'u anımsatan bir tarzda, Tommy Gun'dan bir davul şarjörünün tamamını CyberTruck'ın sürücü kapısına doğru fırlattığını açıkladı. Musk, mermi yağmuruna rağmen aracın yolcu tarafına hiçbir merminin girmediğine dair güvence verdi.

Bu açıklama, teknoloji endüstrisindeki geleneksel uygulamaların sınırlarını zorlamaya devam eden Elon Musk'un esrarengiz kişiliğine katkıda bulunuyor. Yakın zamanda yapılan üçüncü çeyrek kazanç açıklamasında Musk, CyberTruck'ı yalnızca arada bir ortaya çıkan "özel bir ürün" olarak tanımladı. Ancak kamyonun üretiminde karşılaşılan önemli zorlukları da kabul ederek 2025 yılına kadar çeyrek milyon adet üretmeyi planladığını belirtti.

CyberTruck, üretim zorlukları nedeniyle şimdiden çok sayıda gecikmeyle karşı karşıya kaldı ve bu da beklenti ve heyecanı artırdı. Elektrikli kamyon, teknolojik gelişmelere ve cesur, alışılmamış bir tasarıma sahiptir. İlk olarak 2019 yılında duyurulan ve 2021 yılında piyasaya sürülmesi hedeflenen CyberTruck'ın üretim engelleri aksaklıklara neden oldu. Bununla birlikte Tesla, bu iddialı ve çığır açan aracı sunmaya kararlılığını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.