Gaziantep'te O Mahalleye Adeta Hırsızlar ÇÖKMÜŞ! VATANDAŞ HIRSIZLARDAN İLLALLAH ETMİŞ!

Gaziantep'te O Mahalleye Adeta Hırsızlar ÇÖKMÜŞ! VATANDAŞ HIRSIZLARDAN İLLALLAH ETMİŞ!
Gaziantep, Şehitkamil ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi sakinleri, mahalleye dadanan kablo hırsızları yüzünden yaşadıkları mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini istiyor.

Şehitkamil ilçesi Mevlana mahallesini adeta iş yeri haline getiren bir kablo hırsızlığı çetesinin, üç kuruş kazanmak için mahalleye ve mahalleliye verdikleri zararın boyutu her geçen gün artıyor. Geçen yıl çalınan ve yenilenmesi 7 ay süren kablo hırsızlığının aynı geçtiğimiz gece yine yaşandı. Mahalleli yine mağdur.

Geçtiğimiz yıl mahallede bulunan 50152 nolu sokaktaki internet ve diğer altyapı kablolarını kesen hırsızlar mahalle halkının ve esnafın büyük mağduriyet yaşamasına neden olmuştu. Geçen yıl yaşanan sıkıntının giderilmesi ise 7 aydan fazla sürmüştü.

Gaziantep’in o mahallesinde hırsızlık olağan hale geldi!

Mahalleli hem hırsızdan hem de yetkililerden şikayetçi

Mevlana mahallesi sakinleri adına konuşan bir vatandaş “Evet hırsızlardan illallah dedik. Yakalanmalarını istiyoruz. Ancak tek derdimiz bu değil. Altyapı şirketleri de işlerini zamanında yapmıyor. Tamam hırsızlar kablolarını kesti gitti. Ama dünyanın neresinde kesilen bir kablonun tamiri 7 ay sürer. Öğrenciler ders çalışamıyor. Esnaf işini yapamıyor. Sonuçta parasını ödediğimi hizmetleri kullanamıyoruz. Bu yüzden de mağduriyet yaşıyoruz. Polis hırsızları bulmak için bu kabloların satıldığı hurdacılarla birlikte çalışacakmış. Hırsızları yakalayacakmış. Bir an önce yakalasınlar. İnternet şirketleri de kabloları bir an önce onarsın. Geçen seferki gibi 7 ay beklemeye tahammülümüz yok. Mağduriyetimiz bir an önce giderilsin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum